preloader
Terug

Ga snel naar

Nieuws
Blog

LOT & de Walvis

13 februari 2024

Het is tijd voor verandering bij Lot & de Walvis in Leiden! Na acht jaar van warmte, creativiteit en avontuur in de Leidse haven besloot Lot haar geliefde restaurant achter te laten om opnieuw de wereld te ontdekken. De reis bracht haar nar de betoverende plekken van Ibiza, Griekenland en Azië, waar ze boordevol inspiratie opdeed.

In haar afwezigheid bundelde het team de krachten en zette zich vol overgave in voor verfrissing. Dit was niet alleen een kans om het interieur te vernieuwen, de keuken te upgraden maar ook om restaurant Lot naar het hoger niveau te tillen,. En zo wordt het nieuwe Lot & de Walvis geboren, met een frisse wind en een nieuwe kaart.

De naam blijft hetzelfde, de legacy blijft intact, maar we verwelkomen een gloednieuw interieur, een state-of-the-art keuken een een heerlijke nieuwe menukaart. In deze blog nemen we je mee door het proces, van het klussen tot het proefkoken. We delen foto’s en vooral onze oprechte enthousiasme.

Get ready! 🌍🍽️

Een lege keuken. Ruimte maken voor alle nieuwe spullen.

 

Bertus, executive chef van De Horeca Groep en Nicolette, chef van Lot & de Walvis, zijn druk bezig geweest alle nieuwe inspiratie, invloeden te verwerken in een gloednieuwe menukaart. Met heel veel liefde presenteren zij de nieuwe menukaart, die natuurlijk eerst voorgeproefd moest worden door Team Lot. De nieuwe menukaart vind je hier!

 

Ondertussen team Lot

 

 

Maar zo trots op het resultaat. Ontdek bij Lot een culinair avontuur langs de zijderoute met een scala aan Aziatische en mediterrane smaken, van gyoza tot een heerlijk frisse rosé ot diverse shared dining opties met o.a. flatbread, hummus en een gegrilde steak.
Reserveer snel jullie tafel hier!

 

Affiniteit met de Aziatische en mediterrane smaken? Wij zijn op zoek naar een s0us-chef! Kijk hier voor de vacatures!


Deel dit artikel