preloader
Terug

Ga snel naar

Nieuws

Personeelsfeest Foute Fitness 2022

7 oktober 2022

Na een drukke, succesvolle en mooie zomer was het tijd voor de mooiste dag van het jaar. Het personeelsfeest van De Horeca Groep. De ultieme gelegenheid om ons personeel te bedanken voor hun eindeloze inzet dit jaar.

 

Samen met Dekker Warmond en de Wibar Leiden is het gelukt om een fantastisch feestje neer te zetten. Met zijn allen bowlen, padellen en golfen – om vervolgens te vertrekken naar de Wibar voor een onvergetelijke avond met prachtige (bedank)-speeches door Nicky Kersten en Bertus Friedhoff. Er zijn warme herinneringen gemaakt en er werd heerlijk gedanst op de deuntjes van Rave van Fortuin, Barry Badpak en onze eigen vertrouwde DJ Inal Vudali.

 

Wat een mega productie door ons eigen marketingteam, speciale dank aan Lizzy Schoo, Charlotte Zwanenburg en Loek van der Linden – en niet te vergeten: het productieteam van Doorgedraaid met bijzondere dank aan Len van Brussel, waar alles mogelijk was en zo niet dan toch! En bedankt Kenny Stroobandt voor de mooie plaatjes.

 

Maar als aller-allerbelangrijkste natuurlijk: DANK JE WEL aan onze eigen Horeca Groep toppers. Zonder jullie hadden we het niet gekund.

#workhardplayhard #dehorecagroep #personeelsfeest #bedankt


Deel dit artikel