preloader
Terug

Ga snel naar

Schuif aan bij

van nul tot nu

Een begrip in Leiden en omstreken

De Horeca Groep gaat al een hele tijd terug. Tot 1996 om precies te zijn, toen founding father Richard van Leeuwen de Leidse binnenstad verrijkte met Stadscafé Van der Werff. Dat was de vliegende start van De Horeca Groep. Richard bouwde samen met zijn broer Wouter verder uit. Met steeds weer nieuwe verrassende horecaconcepten.

Van het kleurrijke Tabú tot de flamboyante Bishop. Altijd nét voor de troepen uit, door kansen te zien én ze te grijpen.

De broers Van Leeuwen deden het niet alleen. Ze deden het samen met al die enthousiaste, bevlogen topcollega’s die in de loop der jaren aan het vlammen waren bij DHG. In de keuken, de bediening, achter de bar én achter de schermen op de verschillende locaties. Anno nu zijn dat er bijna 300. Zij maken het verschil. Voor ons en zeker ook voor onze gasten. Zij maken De Horeca Groep. En daar verdienen ze alle credits voor.

Ons recept

WAAR WE VOOR STAAN

Inspirerend 

Wij lopen voorop in de markt, met creatieve horecaconcepten, maar bijvoorbeeld ook met onderscheidend personeelsbeleid. Zo zorgen we dat gasten én medewerkers bij ons blijven.

Zuiver

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We durven elkaar aan te spreken op gedrag en resultaat, maar geven net zo makkelijk complimenten.

Autonoom 

Wij laten mensen groeien door te vertrouwen op hún keuzes, op hún creativiteit en hún ideeën. We zijn niet bang om verantwoordelijkheid te delegeren.

Constructief

Wij houden van bouwen. Niet ad hoc, maar met een plan. Zo werken we aan onze concepten, onze missie, aan kennis en kunde in De Horeca Groep én onze teamspirit.

 

We want you

Kom jij ons team versterken?

Wil jij onze nieuwe held worden? Dat snappen wij! Want werken bij De Horeca Groep is veel meer dan een baantje in de horeca. Het is ieder moment: showtime! Samen met de leukste collega’s. Iedereen, van afwasser tot chef-kok en van medewerker bediening tot cocktailshaker, draagt bij aan een top-horecabeleving voor onze gasten.

Met al die restaurants in en om Leiden – de leukste nog wel – zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Je kiest zelf trainingen tijdens onze Academy Week. En nieuwe vrienden? Die krijg je er gratis bij!