preloader
Terug

Ga snel naar

Nieuws

De Horeca Groep kiest voor duurzaamheid

21 juni 2023

De Horeca Groep kiest voor duurzaamheid

Met de groeiende bewustwording van de gevolgen van voedselverspilling en onze ecologische voetafdruk, blijven wij innoveren op het gebied van duurzame ontwikkelingen in de horeca.

De Orbi: de revolutionaire oplossing

Met trots kondigen wij dan ook aan dat wij een samenwerking zijn gestart met onze nieuwe partner Orbisk. Wij zijn gestart met het implementeren van de revolutionaire AI- gestuurde weegschaal genaamd Orbi; ontworpen om voedselverspilling te minimaliseren en de ecologische impact te verminderen. Deze slimme weegschaal maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en beeldherkenning, om de hoeveelheid voedselverspilling nauwkeurig te meten en te analyseren. Dankzij de Orbi word je bewust van jouw verspillingspatronen en geeft het gerichte maatregelen om deze te verminderen. Meer weten? www.orbisk.com

Naast de implementatie van de Orbi, hebben we maatregelen genomen zoals het verminderen van ons plastic gebruik, zetten wij in op hergebruik en het refurbishen van ons eigen meubilair en streven wij naar energie-efficiëntie in onze bedrijfsvoering. Wij staan altijd open voor ideeen, innovatie of om te sparren. Heb jij een goed idee? Stuur ons dan een berichtje!

Onze doelstelling is om voor alle onze restaurants de voedselverspilling te verminderen met 30% aan het einde van 2024.

Gefinancierd door de Europese Unie. De standpunten en meningen die worden uitgedrukt, zijn echter alleen die van de auteur(s) en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie. De Europese Unie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze standpunten en meningen.

Deel dit artikel