preloader
Terug

Ga snel naar

Vakgebied

De bediening

Bij DHG

in de bediening

Aan de ‘voorkant’ staan onze collega’s te shinen in het restaurant. Van medewerker bediening, tot (assistent-)bedrijfsleider en van runner tot shiftleader of barmanager.

Iedereen draagt met z’n eigen skills bij aan de magie van De Horeca Groep. Die maakt dat onze gasten een toptijd hebben. Onze medewerkers zelf trouwens ook.

En het mooie is: omdat de leukste restaurants van Leiden allemaal bij De Horeca Groep horen, kun je naar alle kanten doorgroeien.

Waarom

Werken bij De Horeca Groep

Bij de Horeca Groep geloven we dat blije medewerkers zorgen voor blije gasten. Hét perfecte recept voor heel veel (werk)plezier? Een fijne werksfeer, een menu vol doorgroeimogelijkheden, open, goudeerlijke communicatie en natuurlijk samen successen vieren met een goed feestje. En laten wij dat nou nét bieden!


Meer info

OPLEIDINGS- & DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

WERKEN IN VERSCHILLENDE CONCEPTEN

GOEDE FEESTJES EN DE LEUKSTE COLLEGA’S

Vacatures

Join the team


The Bishop

Gastheer / Gastvrouw

  • Leiden
  • Bijbaan
  • Fulltime / Parttime

Word je er blij van om gasten écht in de watten te leggen? Interesseer je je voor wijn en spijs combinaties? Waarom het gerecht zo goed past bij die specifieke wijn? Wil je werken met een gedreven, ambitieus en gezellig team in een waanzinnig mooi restaurant in het centrum van Leiden? Dan leren wij jou graag beter kennen!

Niks gevonden?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk onze andere vacatures of plaats een open sollicitatie