preloader
Terug

Ga snel naar

Join us!

ONTWIKKEL & GROEI BINNEN DE HORECA GROEP

Wedden dat je bij ons heel veel skills onder de knie krijgt waar je de rest van je leven plezier van hebt! Zoals oplossingsgericht denken, snel schakelen, omgaan met allerlei typen mensen, je door piekdruktes slaan en samenwerken. Wil je nog meer redenen om bij De Horeca Groep aan de slag te gaan?  Houd je vast. Komen ze!

01

OPLEIDEN & DOORGROEIEN

Meer uit jezelf halen? Bij De Horeca Groep krijg je alle kans om je te ontwikkelen. Van afwasser tot chef-kok, van medewerker bediening tot HR-manager, you name it!
En volg je een BBL-horeca-opleiding, keuken of bediening; wij betalen ‘m graag voor je! En heb je je opleiding afgerond, dan hebben wij gegarandeerd een leuke baan voor jou.

02

WERKEN BINNEN VERSCHILLENDE CONCEPTEN

Als je van afwisseling houdt: bij De Horeca Groep switch je makkelijk tussen locaties. Want al die superleuke restaurants, van Lot & de Walvis tot City Hall, vormen één grote gezellige familie. Je bent overal welkom om je trukendoos open te gooien.

03

GOEDE FEESTJES EN DE LEUKSTE COLLEGA’S

Ben jij een echte gangmaker die zin heeft om hard te werken en hou je ook van feesten en successen vieren? Boks! Dan ga je bij ons vrienden maken. Voor het leven, durven wij wel te beweren. Omdat we het aan de lopende band zien gebeuren.