preloader
Terug

Ga snel naar

Nieuws

EMPLOYEE EVENTS

7 december 2022

Één van onze kernwaardes is de mogelijkheid bieden én creëren voor ons personeel om (door) te groeien en op te leiden. Wij willen onze medewerkers de kans bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen en wat is daarvoor een betere manier dan onze eigen DHG Employee Events. Workshops, trainingen en rondleidingen voor ons eigen personeel door onze eigen leveranciers.

We begonnen met een training van Let’s go active  om een optimale gastbeleving te realiseren. Door middel van deze training werd ons personeel getraind de gast beter te begrijpen en in te spelen op de behoefte van de gasten.

Vervolgens organiseerden wij samen met onze groenteleverancier Rungis, dé groente-en fruitspecialist voor de horeca, een workshop om ons personeel te leren over verschillende seizoen groenten & fruit.  Zo leerden wij dat als je werkt met seizoens groenten & fruit er niet vier maar vijf seizoenen bestaan. Door te werken met vijf verschillende seizoenen hebben onze producten altijd de optimale smaak.

Tot slot kreeg ons personeel een rondleiding door Brouwerij Pronck, onze eigen Leidse bierleverancier. Hier kreeg het team een kijkje achter de schermen, leerde ze over het proces van bierbrouwen en mochten ze natuurlijk proeven 😉 Wist je dat wij onze eigen De Horeca Groep bier hebben laten maken. Het Pronckstuk is te bestellen in al onze zaken!

Wij willen onze leveranciers bedanken voor deze leerzame workshops en/of trainingen

.  

 


Deel dit artikel