preloader
Terug

Ga snel naar

Blog

Mijn DHG

14 november 2023

Mijn DHG

Weg met de chaos van ouderwetse groepsapps en eindeloze e-mails

Afgelopen jaar heeft de Horeca Groep hard gewerkt aan een eigen communicatie-app om onze interne communicatie naar een hoger niveau te tillen. Met de hulp van Welder hebben wij onze nieuwe app ‘mijn DHG’ kunnen ontwikkelen. Deze innovatieve oplossing heeft een duidelijke focus op goed modern werkgeverschap en helpt ons bij het informeren, verbinden, ontwikkelen en het verminderen van verloop onder onze 300 collega’s.

Personeel tijdens de lancering van onze nieuwe personeelsapp mijn DHG Personeel tijdens de lancering van mijnDHG

Dankzij de ‘mijn DHG’ app stroomt de communicatie nu moeiteloos door de hele organisatie: van het management tot aan de werkvloer, van Lot & de Walvis naar City Hall en vice versa. Via de app ‘mijn DHG’ delen we nu allerlei waardevolle informatie, variërend van marketingacties per restaurant tot op maat gemaakte online trainingen, inwerktrajecten voor nieuwe medewerkers, en spannend nieuws uit verschillende restaurants.

En dat niet alleen, zelfs de volledige jaargesprekken worden nu netjes bijgehouden, waardoor de betrokkenheid en ontwikkeling van ons personeel aanzienlijk zullen verbeteren.

Hoe ziet de app eruit?


Een kijkje in onze nieuwe 'mijn DHG' app      Kijkje in onze nieuwe app

In onze app blijf je op de hoogte van de laatste marketingacties, schrijf je je in voor (leuke)evenementen en mis je nooit meer een verjaardag.


Deel dit artikel