preloader
Terug

Ga snel naar

Nieuws

12 oktober 2022

7 oktober gaf HR-Manager Tom Peerdeman samen met Sofie Oskam een presentatie aan hybride leerlingen van het mboRijnland. Een aantal blogs terug lees je hoe het hybride leertraject van het mboRijnland eruitziet. Deze Kick-Off presentatie dient om de niveau 3-leerlingen die een horeca gerelateerde opleiding volgen kennis te laten maken met De Horeca Groep.

In de hybride leertrajecten komen het leren op school en in bedrijven bij elkaar. Het beste van twee werelden dus. Met als groot voordeel: Door de nauwe samenwerking tussen onderwijs en werkveld kan er wendbaar worden ingespeeld op ontwikkelingen in het werkveld. Studenten krijgen hierdoor een betere kijk op het beroep en de branche.

Met ons verhaal over onze verschillende concepten willen wij deze leerlingen enthousiasmeren. Zij leren voor zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw of zelfstandig werkend kok. En wij willen hen graag inzetten als topper in de keuken, of als gastvrije held aan tafel.

Maar liefst 15 leerlingen kunnen wij helpen bij hun ontwikkeling in hun carrière. Wij vinden het fantastisch het toekomstig horecapersoneel te helpen komend halfjaar en willen ook graag van hen nieuwe kennis opdoen.


Deel dit artikel