Dubbele top 10 notering Beste Leerbedrijf Horeca 2017 - Horeca Groep Leiden
Menu

Dubbele top 10 notering Beste Leerbedrijf Horeca 2017

Beste Leerbedrijf Horeca

Horeca Groep Leiden heeft dit jaar met Lot en de Walvis en Italian bar bistro City Hall een dubbele top 10 notering behaald voor de prijs Beste Leerbedrijf Horeca 2017. Leerlingen en docenten kunnen jaarlijks de leerbedrijven nomineren die volgens hen kans dienen te maken op de titel Beste Leerbedrijf Horeca. Na verschillende rondes zal de winnaar tijdens de Horecava 2018 bekend worden gemaakt.

Trots

Uiteraard zijn wij als Horeca Groep Leiden ontzettend trots op het feit dat wij met twee restaurants zijn vertegenwoordigd in deze top 10. Elk jaar doen alle restaurants ontzettend hun best om nieuw talent binnen te halen en uiteindelijk aan ons te binden. Een dubbele notering in de top 10 laat zien dat wij onze leerlingen en het opleiden daarvan zeer serieus nemen. Wij zijn de leerlingen en docenten dan ook erg dankbaar voor deze waardering.

City Hall

Voor Italian bar bistro City Hall is het, het tweede jaar op rij dat dit restaurant in de top 10 staat. Vorig jaar zat er helaas geen top 3 notering in, iets waar wij dit jaar natuurlijk minimaal voor willen gaan. Voor Lot en de Walvis is het de eerste nominatie, wat lang niet gek is na pas twee jaar open te zijn. Bij beide zaken verheugen wij ons er op de komst van de jury om te laten zien hoe onze leermeesters werken met de leerlingen.

HGL Academy

Goed en talentvol personeel aan je binden is natuurlijk voor elke organisatie ontzettend belangrijk. Voor ons als Horeca Groep zijnde al helemaal in een branche waar het vinden van goed opgeleid personeel met een passie voor de horeca steeds lastiger wordt. Om die reden zijn wij in september dit jaar ook begonnen met onze eigen opleiding, de HGL Academy. Op deze manier willen wij gemotiveerde leerlingen aan ons binden met naast natuurlijk het te gekke jaarlijkse personeelsfeest een eerlijke beloning, een mbo-diploma en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Wij zijn erg verheugd met het feit dat deze inspanningen al zijn eerste vruchten lijkt af te werpen. Deze noteringen zien wij dan ook als bewijs dat dit de juiste investering in de toekomst is!

Ongeacht de uitslag willen wij alvast proosten op dit nu al prachtige resultaat!