Menu

Hert uitbenen doe je zo!

Wild hert Het wildseizoen is weer in volle gang. Een mooi moment om onze koks en leerling-koks wat beter kennis te laten maken met het mooiste scharrelvlees wat er bestaat. Om het wildseizoen in te luiden organiseerden wij onlangs een masterclass hert uitbenen. Een hert uitbenen doe je natuurlijk niet...
Lees verder ...

De HGL Academy gaat van start

Nog even en dan is het eindelijk zo ver. De Horeca Groep Academy gaat dan écht van start! Alhoewel de meeste studenten hun eerste week bij de restaurants al achter de rug hebben, begint de Academy officieel pas 25 september. Iets waar wij natuurlijk ontzettend naar uit kijken! HGL Academy Waarom een...
Lees verder ...

Het Nederlands Bierproeffestival

Speciaalbiertjes met Soof Afgelopen week was het weer de week van het Nederlandse bier. Deze week draait om hoe kan het ook anders, Nederlands bier. Tijdens deze week zijn er tal van evenementen omtrent dit heerlijke gerstenat, waaronder het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag. Een...
Lees verder ...

Chefs Day Wildplukken

Wildplukken Edwin Flores Horeca Groep Leiden Weer eens iets anders dan in de keuken staan. Een paar weken geleden heb ik de chef-koks van onze restaurants; Lot en de Walvis, City Hall, La France, Stadscafé van der Werff en The Bishop uitgenodigd voor onze Chefs day om mee te gaan wildplukken. Dit deden wij in de prachtige omgeving van...
Lees verder ...