Menu

IN ÉÉN JAAR KOK
ÉN EEN DIPLOMA OP ZAK

Geen zin meer om lang in de schoolbanken te zitten? Baal je ook van de saaie theorielessen en lage beloningen die je ontvangt voor je harde werk? Heb jij een passie voor de horeca en zie je hierin jouw toekomst? Dan is de horecaopleiding van de HGL Academy echt iets voor jou.

De Horeca Groep start in september 2018 met een éénjarige mbo niveau 3 opleiding tot zelfstandig werkend kok. Je wordt intern opgeleid bij een van de vijf horecagelegenheden van De Horeca Groep. Daar leer je door te doen, je hoeft slechts achttien keer per jaar naar school voor de noodzakelijke theorielessen en ontvangt een erkend mbo-diploma. Je wordt eerlijk beloond voor je gedane werk. En als je je opleiding succesvol afrondt, krijg je gegarandeerd een baan. Werknemers van De Horeca Groep hebben bovendien doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

De Horeca Groep ken je van Italian bar bistro City Hall, Stadscafé van der Werff, Lot & de Walvis, The Bishop en La France. Allemaal unieke horecagelegenheden in Leiden met een eigen concept en doelgroep. De mensen die hier werken zijn gedreven, gemotiveerd, hebben oog voor de gast en natuurlijk ook gewoon plezier in wat ze doen. Zie jij jezelf al bij ons werken? 

HGL Academy

Schrijf je snel in voor de HGL Academy.