Menu

IN ÉÉN JAAR KOK
ÉN EEN NIVEAU 3 DIPLOMA OP ZAK

Heb je een opleiding tot basiskok niveau 2 afgerond en heb je geen zin om nog een keer in de schoolbanken te zitten? Baal je ook van de saaie theorielessen en lage beloningen voor je harde werk? Heb jij een passie voor de horeca en zie je je hierin doorgroeien? Dan is de horecaopleiding van de HGL Academy echt iets voor jou.

 

De Horeca Groep Leiden en de Brasserie Groep starten in september met een éénjarige mbo-opleiding om in de horeca te werken als zelfstandig werkend kok. Je wordt intern opgeleid bij één van de horecagelegenheden van De Horeca Groep of bij één van de horecagelegenheden van de Brasserie Groep. Daar leer je door te doen, je hoeft slechts achttien keer per jaar naar school voor de noodzakelijke theorielessen en ontvangt een erkend mbo-diploma niveau 3. Je wordt eerlijk beloond voor je gedane werk. En als je je opleiding succesvol afrondt, krijg je gegarandeerd een baan. De Horeca Groep en de Brasserie Groep bieden bovendien doorgroeimogelijkheden binnen de bedrijven.

De Horeca Groep ken je van Italian bar bistro City Hall, Stadscafé van der Werff, Lot & de Walvis, The Bishop, La France en Waterlust de Kaagsociëteit. Allemaal unieke horecagelegenheden in Leiden met een eigen concept en doelgroep. De Brasserie Groep ken je van Visbrasserie de Poort, Brasserie Buitenhuis, Brasserie Park en Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Alle gelegenheden hebben een eigen identiteit en uitstraling. De mensen die hier werken zijn gedreven, gemotiveerd, hebben oog voor de gast en natuurlijk ook plezier in wat ze doen.

   

HGL Academy

Schrijf je snel in voor de HGL Academy.